Hangtál terápiás kezelés

Hangtál terápiás kezelés

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

A hangtálas kezelés egy évezredes hagyományokon alapuló, tradicionális gyógyítói eljárás.

A szervezet öngyógyító rendszerét aktivizálja. A szervezetnek és minden egyes szervünknek van egy harmonikus, egészséges rezgése, adott frekvenciája, amely a megfelelő működéséhez szükséges. A megszólaltatott tál az emberben felgyülemlett és besűrűsödött alul rezonált energiákat feloldja, majd gyógyító rezonanciával tölti fel.

Számos kutatás igazolja, hogy ezeket az úgynevezett vibroakusztikus terápiákat hatékonyan alkalmazzák komolyabb betegségek esetében is. (Lee Bartel professzor kutatásaiban leírja, hogy a mély hangok rezgései enyhítik a Parkinson-kóros betegek kézremegését).

A kezelés során 9 darab 7 fémből készült Tibeti hangtállal dolgozom, ez a hét fém azonos az alkímia hét legfőbb elemével. Ezen hangtálak keltette hanghullámok három ismert tartományba sorolhatóak:

Alfa: ellazítja a testet, lecsendesíti a tudatot.

Théta: a mélyalvás szintjén hat, közel azonos Földünk pulzálásával. Ez a rezonancia felold, beépít, öngyógyító folyamatokat indít el, érzelmi blokkokat és a feszültséget old. Javítja a légzést, méregtelenít, minden ellentétes (beteg) hullámú frekvenciát semlegesít. Legtöbb kezeléskor már ekkor beindul a gyógyulás, rögzülnek a gyógyító energiák, javul az állapot. 

Delta: súlyosabb betegségek, nagyobb feszültségek esetén kikapcsolja a testérzést, hogy akadálytalanul “át tudja mosni” a testet, mentáltestet. Beállítja a testemlékezést, hogy az eredeti (gyermekkori) állapotra hangolhassa át. 

A hangtálas kezelés során az immunrendszer aktivizálódik, ezáltal stimulálja a szervezet öngyógyító folyamatait. A tálak finom rezgése ellazítja a fáradt,  feszült izmokat, ennek köszönhetően hatással van a szervezet keringési,- és anyagcsere folyamataira, az érrendszer állapotára is. Kutatások igazolják, hogy a hangtálas kezelések serkentik az endorfin termelődését a szervezetben, ezáltal csökkenhet a fájdalomérzet.

A klinikai orvoslás napjainkban a hangtálakat  hatásos kiegészítő terápiának tartja a stressz hatására kialakult betegségek-, a szorongások-, a pszichoszomatikus betegségek-, az autizmus-, a depresszió-, a pánikbetegség-, a szenvedélybetegségek (elsősorban drog- és alkoholfüggőség), a hiperaktivitás-, a tanulási és koncentrálási problémák-, a demencia-, a mentális és fizikai kimerültség, sőt a műtétek utáni lábadozás kezelésében is.

Hatásos továbbá:

  • Nyaki, háti, deréktáji, izületi fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
  • Alhasi problémák, görcsök oldására
  • Légzési problémákra
  • Fejfájás megszüntetésére
  • Energizálásra
  • Salaktalanítás, méregtelenítés javítására
  • Alvási nehézségekre
  • Meditatív állapot megtapasztalására

 

További módszereim