Ki vagyok én?

Bodzsár Andrea - holisztikus segítő vagyok

A késztetés, hogy segítsek az embereknek, végigkísérte az életemet. Bár hosszú ideig pénzügyi területen dolgoztam, soha nem tudtam kizárólag ügyfeleim pénzügyeire koncentrálni.

Egyre erősebben éreztem, hogy nekem bizony másfajta segítséget kell nyújtanom.

Gyermekeim születése, főleg kisebbik fiam nehezen kezelhető – a nyugati orvoslás szerint szinten tartható, de nem gyógyítható – betegsége indított el az úton.

Tulajdonképpen anyai kétségbeesésemben fordultam az alternatív gyógymódok, és a natúrkozmetikumok irányába, amikor rájöttem, hogy az “orvosságok” nem tudják meggyógyítani a kisfiamat. Itt és itt mesélek róla.

Megszállottan kezdtem kutatni a fizikai test és a lélek állapotának összefüggéseit, miközben autodidakta módon tanultam meg mindent a szappan és a natúrkozmetikumok készítéséről. Hamarosan minden vegyszert száműztem a háztartásomból, és még mélyebb, még több tudásra vágytam...

Így lettem irodakukacból befelé kutató spirituális útjáró, képzett népi gyógyász, natúrkozmetikumokat „kutyuló boszi”...

Majd így merültem el egyre mélyebben és mélyebben a természetes életmód, a természethez forduló gyógymódok szeretetében, a fizikai szinten munkálkodó szereknél még gyengédebben ható energetikai módszerek gyakorlásában.

“A gyógyítás által mi magunk is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje”

Lauren Brooke

Bodzsár Andrea holisztikus segítő
Bodzsár Andrea holisztikus segítő

 

Hogyan is váltam holisztikus segítővé?

 

A késztetés, hogy segítsek, végigkísérte az életemet.  

Mostanra már tisztán látom, hogy gyermekkorom tapasztalatai hogyan készítettek fel erre a hivatásra.  

Mindig is feladatomnak éreztem, hogy megvédjem a gyengébbet, az elesettet, hogy erőt öntsek abba, akiből éppen kifogyni látszott. 

Már egészen fiatalon békítgettem szüleimet, amikor arra volt szükség, istápolgattam azt, akin fájdalmat, elveszettséget érzékeltem.  

Felnőve, mire tudatosodott bennem, hogy a segítés az én életfeladatom, rájöttem, hogy tulajdonképpen már jó ideje ezzel foglalkozom…

 

Bár hosszú évekig pénzügyi területen dolgoztam, az  számomra idővel egyre frusztrálóbbá vált. 

Egyre inkább távol éreztem magam a sikerorientált pénzügyi világtól. Valahogy túlságosan lelketlennek éreztem. 

Bár soha nem tudtam kizárólag az ügyfeleim pénzügyeire koncentrálni, egyre inkább éreztem, hogy nekem másfajta segítséget kell nyújtanom. 

 

Ahhoz, hogy bele is álljak az életfeladatomba,  jó nagy "lökést" adott kisebbik fiam nehezen kezelhető – a nyugati orvoslás szerint szinten tartható, de nem gyógyítható – betegsége.

Itt és itt mesélek erről részletesebben. 

Kimondható, hogy ez indított el az úton. 

Tulajdonképpen anyai kétségbeesésemben fordultam az alternatív gyógymódok és a natúrkozmetikumok irányába, amikor rájöttem, hogy az “orvosságok” nem tudják meggyógyítani a kisfiamat. 

Megszállottan kezdtem kutatni a fizikai test és a lélek állapotának összefüggéseit, miközben autodidakta módon tanultam meg mindent a szappan és a natúrkozmetikumok készítéséről. Hamarosan minden vegyszert száműztem a háztartásomból, és még mélyebb, még több tudásra vágytam. 

Ebben az időben már az ismerőseim, munkatársaim és családom is egyre gyakrabban fordultak hozzám tanácsért, én pedig akár napokat töltöttem el kutatással, hogy megoldást találjak az adott problémára. Egyszer csak ráébredtem, hogy dolgom van a gyógyítással, a segítéssel.

 

Intuíciómat követve jutottam el a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemére, ahol számomra óriási értékeket képviselő, hatalmas tudású emberektől ( többek között Géczy Gábor, Dr. Papp Gábor,  Szántai Lajos, Born Gergely, Prof.Dr. Sebestény Tamás, Deák Tamás) tanulhattam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy elvezetett hozzájuk 

Megismerhettem a tradicionális magyar népi gyógyászat módszereit,  a gyógynövényeket, a különböző tisztítókúrákat, valamint belekóstolhattam az Ayurvédába, a svédmasszázs és a lágycsontkovácsolás alapjaiba is.

A tanulmányaim minden percét imádtam, azonban a végére egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy az én utam valami egészen finom, a fizikai síkon nem érzékelhető módszer. 

Elindultam hát az energiák, a rezgések világa felé...

 

Holisztikus segítőként kezeléseim során több olyan módszert alkalmazok, melyek kiegészítik, sőt erősítik egymás hatását.

Folyamatosan keresem az új módszereket, hogy minél komplexebben tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

Az embert egészében nézem, akár fizikai, akár lelki elakadással érkezik hozzám. 

Érzékenységem, és különlegesen "elemző agyam" által minden problémát több oldalról közelítek meg, és végül összerakom a mozaik darabkákat… 

A biorezonancia, a biologika és az OH kártya segítségemre van abban, hogy megértsem a vendégem testében és lelkében zajló folyamatokat és segítsem őt elakadásainak, tüneteinek helyes értelmezésében, ezáltal a gyógyulásában. 

Az energetikai és lelki blokkok feloldásához a tibeti hangtálak rezgéseit, az aromaterápiát  és a metamorf kezelést alkalmazom.

 

Örülök, hogy rám találtál! 

 

 

Rólam írták

BA_XT320011

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Vedd fel velem a kapcsolatot!