Bodzsár Andrea – holisztikus segítő vagyok

A késztetés, hogy segítsek az embereknek, végigkísérte az életemet. Bár hosszú ideig pénzügyi területen dolgoztam, soha nem tudtam kizárólag ügyfeleim pénzügyeire koncentrálni.

Egyre erősebben éreztem, hogy nekem bizony másfajta segítséget kell nyújtanom.

Gyermekeim születése, főleg kisebbik fiam nehezen kezelhető – a nyugati orvoslás szerint szinten tartható, de nem gyógyítható – betegsége indított el az úton.

Tulajdonképpen anyai kétségbeesésemben fordultam az alternatív gyógymódok, és a natúrkozmetikumok irányába, amikor rájöttem, hogy az “orvosságok” nem tudják meggyógyítani a kisfiamat. Itt és itt mesélek róla.

Megszállottan kezdtem kutatni a fizikai test és a lélek állapotának összefüggéseit, miközben autodidakta módon tanultam meg mindent a szappan és a natúrkozmetikumok készítéséről. Hamarosan minden vegyszert száműztem a háztartásomból, és még mélyebb, még több tudásra vágytam…

Így lettem irodakukacból befelé kutató spirituális útjáró, képzett népi gyógyász, natúrkozmetikumokat „kutyuló boszi”…

Majd így merültem el egyre mélyebben és mélyebben a természetes életmód, a természethez forduló gyógymódok szeretetében, a fizikai szinten munkálkodó szereknél még gyengédebben ható energetikai módszerek gyakorlásában.

“A gyógyítás által mi magunk is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje”

Lauren Brooke