Transzcendentális Metamorf Érintés

Facebook
Twitter
Email

Egy egyedülálló kezelési módszer, több módszer összekapcsolása, melynek célja, hogy a lehető leghatékonyabban és legmélyebben hatoljunk be az energetikai blokkokba a teljes feloldásuk érdekében, hogy a test,- lélek, -szellem egysége helyre állhasson.

A kezelés egy nagyon tiszta, magas frekvenciájú szeretet energiával történik.

 

Az első rész, egy speciális energiakezelés, egy finom érintéses technika, a Szívfény Érintés, ami a szeretet rezgést indítja be a szervezetünkben, aktiválja a szívcsakránkat és a szeretetre való nyitottságunkat. Kiegyensúlyozza és megerősíti a szív energetikai mezejét.

Segít megszüntetni az energetikai blokkokat, amelyek gátolják az érzelmek szabad áramlását és a szeretet befogadását. A kezelés során megerősítjük a szívcsakrát és harmonizáljuk az energiák áramlását.

 

A második rész egy speciális blokkoldó technika, melynek célja az, hogy a jelenlegi lelki-érzelmi-energetikai állapotunk gyógyuljon, alakuljon át, kezelésről-kezelésre a teljesség állapota, az örömteli harmónia felé. 

A gerinc reflexpontjait érintve stimuláljuk a gerincet és a közvetlenül mellette futó fő energiavezetéket. Ezáltal hatva az idegenrendszerre, és azon keresztül az agyunk nyúltagyi részén lakó tudatalattira is, ahol minden trauma, lelki fájdalom, sérülés elraktározódik. 

A speciális pontokon és a meridiánokon végzett gyengéd érintések segítik az energetikai blokkok feloldását és az életenergia szabad áramlását a testben. 

 

Ez a mély és összetett kezelés lehetőséget nyújt a test és lélek teljes regenerálódására, az energiák szabad áramlásának biztosítására, valamint a belső békéhez és harmóniához való visszatalálásra.

 

A kezelés kiegészítő terápiaként is hatékony különféle egészségügyi és érzelmi problémák kezelésében, valamint segít az önismeret és a tudatosság növelésében. 

Egy mély, szellemi és érzelmi szinten ható élmény, amely segít az egyensúly és a harmónia visszaállításában az élet minden területén.

 

Legfontosabb hatásai:

 

Segít ellazítani a testet és az elmét, ezáltal csökken a stressz és szorongás

Enyhíti vagy megszünteti a pszichoszomatikus tüneteket

Hatékony segítség a viselkedészavarok, iskolai stressz, tanulási problémák  esetén 

Enyhíti a testben jelentkező fájdalmakat és diszkomfortot

Segíti az energiák szabad áramlását és az energiamezők egyensúlyban tartását

Segít feloldani a blokkokat és az érzelmi terheket.

Segít az önbizalom és önelfogadás megerősítésében

Segíti az életenergia növelését és az életerőnk visszanyerését

Fokozza az általános jólétet

Segíti az alvási problémákat és segíthet az életutak tisztázásában is. 

Különösen ajánlott azoknak, akik elakadást éreznek az életükben, akiknek nehézségeik vannak a változással és az elfogadással, valamint azoknak akik szeretnének spirituálisan is fejlődni.

A módszer gyengéd, de nagyon hatékony. Bárkinél alkalmazható, akár időseken és kisgyermeken is…

Szeretettel várlak!

Bodzsár Andrea Holisztikus segítő

További bejegyzések